Du ser nu mobilversionen av hemsidan. För full information besök sidan på en dator.

Nyheter och aktiviteter

Learning from Leaders

En unik nyhet – online träning med hästar! I de bästa av världar genomför vi en upplevelsebaserad ledarskapsträning ”IRL” men nu kan vi också erbjuda ett online-program. Även här är hästen lärare, coach och metafor för vad som händer ”i verkligheten”, Learning from Leaders är ett program som löper över åtta veckor och som innehåller onlineträning i grupp. kombinerat med individuella coachingsessioner. Är ni ett internationellt bolag kan ni gå samma program då vi ger programmet på svenska, engelska och tyska. För mer information om programmet klicka här:https://epshumaninvest.se/learning-from-leaders-programmet/

Vill du få feedback på dina ledarskapsförmågor? Fråga en häst!

Ja det är sant, jag skojar inte. Av hästen får du 100% ärlig feedback utan baktankar eller filter. Den 2 juni är du välkommen på ett webinarie med mig och mina kollegor Nikki Kagan och Heike Andreschak. Boka in i kalendern, mer info om anmälan kommer snart. Vet du redan nu att du vill vara med, maila mig på eva@epshumaninvest.se Hoppas vi ses – jag lovar att det kommer att vara både underhållande och lärorikt!

 

H.A.LT. Horse Assisted Leadership training

Upplevelsebaserad ledarskapsträning där hästen hjälper dig få syn på dina beteenden i vardagen. Du kan enkelt översätta din interaktion med hästen med hur du samverkar med dina medarbetare och kollegor. Hästen ger dig 100% ärlig feedback och tillåter dig att öva om och om igen.

695 kr/person exkl moms (enklare lunch och fika samt dokumentation ingår).

Öppen utbildning. Om du eller ditt företag är intresserade men inte kan ngt av våra datum, hör av dig så skräddarsyr vi ett träningstillfälle.
Klicka här för mer information 

Från grupp till team – en bok!

Jag har skrivit en bok! En e-bok som heter ”Från grupp till team”. Jag blev kontaktad av ett förlag som heter Bookboon som säljer och marknadsför böcker på nätet om jag ville skriva en bok som handlade om grupper och grupputveckling, och visst ville jag det!  I boken tar jag upp frågeställningar som: Är ni en grupp eller ett team? Vad är skillnaden? Hur utvecklar man en grupp till att bli ett team? Boken innehåller några av de vanligaste grupputvecklingsteorierna och konkreta handfasta verktyg hur du som läsare kan arbeta för att utveckla din grupp till att bli ett högpresterande team.

Det är en lättläst och praktiskt bok som ger möjlighet till reflektion och eftertanke samtidigt som den erbjuder läsaren beprövade teorier och konkreta användbara övningar. Bookboon’s idé är att erbjuda böcker i två kategorier, premium – som man får köpa och studentlitteratur – som är gratis. Båda kategorierna innehåller reklam som gör att de kan hålla nere priset och samtidigt erbjuda gratis studentlitteratur. Sympatiskt tycker jag. Här är en länk där du kan ladda ner och köpa boken om du vill: Från grupp till team

Ledarnätverk för kvinnliga chefer

Vi erbjuder ledarnätverk för kvinnliga chefer och ledare. En liten grupp där du får tillfälle att stanna upp, reflektera och få möjlighet att utvecklas som människa och som ledare. Syftet med nätverket är att skapa en tillitsfull och konfidentiell arena där du som deltagare får möjlighet att se på dina utmaningar som ledare från olika håll och få hjälp med att lösa ev utmaningar. Vid varje träff tar en till två deltagare upp aktuella tankar och frågeställningar som vi tillsammans belyser, vrider och vänder på. Vi träffas regelbundet på vårt kontor i centrala Göteborg. För tider och mer info kontakta Eva.

 

 

Fyrarummaren®

No Logo_face only__680x148_1

Jag samverkar med en grupp konsulter och vi erbjuder kontinuerliga frukostträffar och endagars seminiarier i att lära känna Fyrarummaren. Hör av dig om du vill veta mer!