Du ser nu mobilversionen av hemsidan. För full information besök sidan på en dator.

 Eva P Svensson

Född i en egenföretagarfamilj i Småland visste jag iallafall vad jag inte skulle bli… Just det – egen företagare!
Men sedan jag startade EPS Human Invest AB år 2000 har jag inte ångrat mig en sekund! Att vara egenföretagare är inte ett jobb – det är en livsstil och jag lever och andas med mitt EPS hela tiden. Det låter kanske som om balansen i livet är på sned men det är den inte. Som vikt och viktigt på andra sidan av vågen har jag min familj och mitt stora intresse sedan barnsben – hästar.

 

I stallet får jag ta i med kroppen och umgås med fantastiska varelser – på både två och fyra ben. Sedan några år tillbaka har jag också möjlighet att förena mina två stora intressen – människor och hästar genom att jobba med H.A.L.T™ – Horse Assisted Leadership Training. En dröm som jag närt under många år och som jag förverkligat under de senaste åren.

 

Jag har arbetat med förändringsarbete och verksamhetsutveckling i bl.a. tillverkande industrier, säljintensiv grossistverksamhet och högteknologisk forskningsverksamhet.
Med erfarenhet från både stora och små organisationer har jag sett likheter och skillnader. I ett samarbete med Mgruppen är jag kursansvarig och genomförare för ett antal både öppna och företagsinterna ledarskapsprogram i deras regi.
Min utbildningsbakgrund är Göteborgs Universitet där en examen med specialinriktning inom Human Resource Management och en fil.kand.i Psykologi några år senare kompletterades med en Executive MBA. Jag har ett ständigt intresse av personlig utveckling och har även en grund inom Psykosyntesen.

 

Jag arbetar med verksamhetsutveckling genom människor! Det är medarbetarnas engagemang, kompetens och vilja som är en bärande framgångsfaktor för all verksamhet. Min värdebas, oavsett om jag arbetar med personligt ledarstöd, ledarutveckling eller företagets framtida vision, bygger på att individerna i en organisation förstår och agerar utifrån sina behov och drivkrafter, personliga såväl som professionella.
Genom denna förståelse frigörs energi inom individen så att hon eller han kan ta ett större aktivt ansvar för sig själv och företagets utveckling. Varje medarbetare behöver förstå sin roll, sitt eget ansvar, sitt uppdrag och sin del i helheten.
I detta perspektiv blir ledarskapet centralt. Graden av självinsikt och mognad hos ledarna är en av de kritiska faktorerna i arbetet med framgångsrik verksamhetsutveckling.

EPS HUMAN INVEST AB

Postadress: Anåsbergsvägen 22, 439 34 ONSALA
Besöksadress: N Allégatan 8, GÖTEBORG
Telefon: 0706 89 85 50
Mail: eva@epshumaninvest.se

EPS Human Invest på Facebook
H.A.L.T på Facebook
Eva P Svensson på
Linkedin