Du ser nu mobilversionen av hemsidan. För full information besök sidan på en dator.

Nyheter och aktiviteter

Från grupp till team – en bok!

Jag har skrivit en bok! En e-bok som heter ”Från grupp till team”. Jag blev kontaktad av ett förlag som heter Bookboon som säljer och marknadsför böcker på nätet om jag ville skriva en bok som handlade om grupper och grupputveckling, och visst ville jag det!  I boken tar jag upp frågeställningar som: Är ni en grupp eller ett team? Vad är skillnaden? Hur utvecklar man en grupp till att bli ett team? Boken innehåller några av de vanligaste grupputvecklingsteorierna och konkreta handfasta verktyg hur du som läsare kan arbeta för att utveckla din grupp till att bli ett högpresterande team.

Det är en lättläst och praktiskt bok som ger möjlighet till reflektion och eftertanke samtidigt som den erbjuder läsaren beprövade teorier och konkreta användbara övningar. Bookboon’s idé är att erbjuda böcker i två kategorier, premium – som man får köpa och studentlitteratur – som är gratis. Båda kategorierna innehåller reklam som gör att de kan hålla nere priset och samtidigt erbjuda gratis studentlitteratur. Sympatiskt tycker jag. Här är en länk där du kan ladda ner och köpa boken om du vill: Från grupp till team

 

PROVA PÅ H.A.L.T®!

Tittade du/har du tittat på programmet Stjärnkusken på TV4? Där deltagarna som inte har någon hästvana tidigare skall lära sig att köra travhästar och upptäcker hur mycket de har att lära av hästarna och hur häftigt det är att arbeta med dessa djur!

H.A.L.T handlar inte om att lära sig att köra men du kommer att få uppleva det som deltagarna i TV programmet upplever – hur mycket det finns att lära sig av hästen om dig själv och ditt ledarskap. Under året kommer det finnas möjlighet till att prova på H.A.L.T®- Horse Assisted Leadership Training både halvdagar och heldagar planeras. Hör av dig till Eva för tider och mer info.

 

Ledarnätverk för kvinnliga chefer

Vi erbjuder ledarnätverk för kvinnliga chefer och ledare. En liten grupp där du får tillfälle att stanna upp, reflektera och få möjlighet att utvecklas som människa och som ledare. Syftet med nätverket är att skapa en tillitsfull och konfidentiell arena där du som deltagare får möjlighet att se på dina utmaningar som ledare från olika håll och få hjälp med att lösa ev utmaningar. Vid varje träff tar en till två deltagare upp aktuella tankar och frågeställningar som vi tillsammans belyser, vrider och vänder på. Vi träffas regelbundet på vårt kontor i centrala Göteborg. För tider och mer info kontakta Eva.

Fyrarummaren®

 

No Logo_face only__680x148_1

 

Jag samverkar med en grupp konsulter och vi erbjuder kontinuerliga frukostträffar och endagars seminiarier i att lära känna Fyrarummaren. Hör av dig om du vill veta mer!